Camino de Santiago

Camino de Santiago

Marxem al Camino de Santiago i a Sevilla

Aquest any per Setmana Santa hem estat repartides per tota la geografia espanyola.

Les de 2n d’ESO van estar caminant durant 5 dies per arribar finalment a Santiago de Compostel·la. Tot i que les condicions meteorològiques no eren les més favorables, van trobar pluja i fins i tot neu, s’ho van passar d’allò més bé. Van ser un gran equip amb unes monitores que tiraven d’elles i les nenes de les monitores. Totes van tornar molt contentes, potser una mica cansades, però molt il·lusionades.

Per altra banda, les de 3r d’ESO van estar passant calor a Sevilla. Van gaudir dels passos de setmana santa, de l’ermita del Rocio, i sobretot de bona companyia, ja que van fer molta pinya amb les de Sínia. També van tenir temps per fer esport, anar amb canoes pel riu Guadalquivir, fer paintball i per fer voluntariat. La convivència de Sevilla és molt especial i molt emocionant. A més a més, Sevilla té un color especial i per Setmana Santa encara és més bonica.

Una vegada totes ja van tornar a l’escola, amb les piles carregades per l’últim esprint, ja estan pensant que faran per l’any que ve.

Button
By | 2018-05-17T07:27:55+00:00 maig 16th, 2018|ACTUALITAT|0 Comments