Festival Sketchs 2018

Festival Sketchs 2018

El Gran Showman i Wicked

Aquest any ens varem presentar als sketchs amb més energia que mai. Presentàvem una de les últimes pel·lícules amb més èxit al cinema i un dels musicals amb més èxit a Brodway.

Les petites ens van convidar al regne d’esmaragda de Wicked. El vestuari era preciós anaven totes vestides de verd com si fossin bruixes. I les cançons tot i que eren en anglès i el diàleg era la veu de la monitora, l’sketch va quedar molt colorit i les petites de Caliu van gaudir  molt sobre l’escenari.

Les grans ja tenien experiència d’altres anys, però aquest ho van fer de cine. Cadascuna representava un personatge de circ, teníem de tot: una dona barbuda, ballarines, tigresses, i fins i tot un pòdium per elefants, ara bé, sense l’elefant. Van fer posar tot el Fòrum dret i picant de mans amb els grans èxits de la pel·lícula. Ho van donar tot sobre l’escenari.

Tot i que aquest any no ens varem endur cap premi cap a Caliu, la gent ens va felicitar pel gran esforç que havíem fet i ens van dir que havíem fet gaudir al públic. Aquest és el premi més gran que una es pot endur cap a casa.

By | 2018-05-16T14:57:34+00:00 maig 16th, 2018|ACTUALITAT|0 Comments