FASHION EATS

FASHION EATS

Us esperem el pròxim dia 21 de Novembre del 2018 de 19h a 21h a  l’Hotel Urpi

 

 

Plaçes esgotades 

 

Avís legal: En compliment de la LOPD 15/1999 i de la LSSI-CE 34/02, s’entendrà que totes les dades personals han estat facilitades al Club Caliu amb l’autorització expressa per a què siguin incorporades a un fitxer de tractament automatitzat. Així mateix, s’informa què podrà exercitar, respecte de les dades personals facilitades, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant una carta a la Direcció Tècnica del Club Caliu (C/Doctor Puig, 36, Sabadell), sol·licitant, en el seu cas, que se li remetin les dades de caràcter personal que obrin en els fitxers del club als efectes de la seva consulta, o la seva possible rectificació, o bé que es cancel·li i/o revoqui l’autorització per a la recepció de comunicacions, havent de notificar el Club l’afectiva rectificació i/o cancel·lació de les dades de caràcter personal que constin en els seus fitxers.

By | 2018-11-21T10:46:12+00:00 octubre 31st, 2018|ACTUALITAT|0 Comments