MULTIMEDIA 2018-10-08T15:58:35+00:00

El pasat divendres la Berta Prats i la Magdala vives ens van deleitar amb una representació de ballet, activitat que han estat fent a lo llarg de tot el curs amb la professora Laura Romero!

Moltes felicitats artistes!!!

Taller de Cupcakes

El divendres les nenes de 1er i 2n Eso van anar a fer el taller de cupcakes a l’obrador del Art Bo, van aprendre a ser molt creatives i s’ho van pasar genial!

Visita al club de totes les promotores de Caliu

El passat 11 d’abril varme tenir la visita al Club de totes les promotores de Caliu.

Amb molta il·lusió van anar arribant, algunes ja centenàries 100 i 102 anys!!!

Van anar explicant com van ser els començaments del club, amb molt esforç i buscant recursos es va anar creant el Club que aviat celebrarà els seus 50 anys! Vam passar una estona molt agradable i emotiva!

Quantes coses tenim que aprendre de vosaltres!

GRACIES! Sense la vostra implicaciò avui no hi seriem!!!

Marxem al Camino de Santiago i a Sevilla

Aquest any per Setmana Santa hem estat repartides per tota la geografia espanyola.

Les de 2n d’ESO van estar caminant durant 5 dies per arribar finalment a Santiago de Compostel·la. Tot i que les condicions meteorològiques no eren les més favorables, van trobar pluja i fins i tot neu, s’ho van passar d’allò més bé. Van ser un gran equip amb unes monitores que tiraven d’elles i les nenes de les monitores. Totes van tornar molt contentes, potser una mica cansades, però molt il·lusionades.

Per altra banda, les de 3r d’ESO van estar passant calor a Sevilla. Van gaudir dels passos de setmana santa, de l’ermita del Rocio, i sobretot de bona companyia, ja que van fer molta pinya amb les de Sínia. També van tenir temps per fer esport, anar amb canoes pel riu Guadalquivir, fer paintball i per fer voluntariat. La convivència de Sevilla és molt especial i molt emocionant. A més a més, Sevilla té un color especial i per Setmana Santa encara és més bonica.

Una vegada totes ja van tornar a l’escola, amb les piles carregades per l’últim esprint, ja estan pensant que faran per l’any que ve.

Setmana Santa a Sevilla

El Gran Showman i Wicked

Aquest any ens varem presentar als sketchs amb més energia que mai. Presentàvem una de les últimes pel·lícules amb més èxit al cinema i un dels musicals amb més èxit a Brodway.

Les petites ens van convidar al regne d’esmaragda de Wicked. El vestuari era preciós anaven totes vestides de verd com si fossin bruixes. I les cançons tot i que eren en anglès i el diàleg era la veu de la monitora, l’sketch va quedar molt colorit i les petites de Caliu van gaudir  molt sobre l’escenari.

Les grans ja tenien experiència d’altres anys, però aquest ho van fer de cine. Cadascuna representava un personatge de circ, teníem de tot: una dona barbuda, ballarines, tigresses, i fins i tot un pòdium per elefants, ara bé, sense l’elefant. Van fer posar tot el Fòrum dret i picant de mans amb els grans èxits de la pel·lícula. Ho van donar tot sobre l’escenari.

Tot i que aquest any no ens varem endur cap premi cap a Caliu, la gent ens va felicitar pel gran esforç que havíem fet i ens van dir que havíem fet gaudir al públic. Aquest és el premi més gran que una es pot endur cap a casa.

Fem una calçotada familiar per celebrar l’èxit dels Miserables.

Després del gran èxit del musical i de totes les hores invertides en assajos, vam organitzar una sortida familiar per celebrar-ho i per descansar. Com era època de calçots, i de bon temps, vam decidir fer una calçotada a Can Montcau, envoltats de tots i totes les artistes i les famílies del club.
Des dels més petits fins als més grans vam gaudir d’un dia de descans i d’explicar lesexperiències del musical. I com no podia ser menys, no va faltar la idea de tornar-lo a fer, això si, necessitàvem una implicació de tots. A la calçotada es va tornar a sentir l’ambient de família i de col·laboració entre tots, on tothom va portar pica-pica, ajudar a muntar les taules, fent els calçots, fins i tot alguns van portar els davantals de la fabrica per ficar-se a cuinar.
També va ser un moment de donar gràcies a tots aquells que van col·laborar amb elprojecte, i per reforçar el gran equip que som.

Estrenem Els Miserables

El passat 25 de Febrer tots vam poder gaudir del projecte que teníem entre mans des del mes de setembre: Els Miserables. El musical representat al Teatre Principal de Sabadell va ser un homenatge a la Mercè Gil, i va ser dirigit per l’Oriol Alguersuari i participat per mares, pares i filles de Caliu.

Les nenes assajaven els divendres, les mares i universitàries els dijous, i els pares i universitaris els divendres a la nit. Els assajos tots junts els dissabtes eren del millor, perquè allà es veia l’equip que fem entre tots. Cadascú aportava els seus coneixements i les seves habilitats, ja fos per construir la barricada o per transportar l’attrezzo de Caliu al Principal.

Tot i que estàvem molt nerviosos el dia de l’estrena, tot va sortir rodó. A la gent li va encantar. Nosaltres, ens ho vam passar molt bé i amb ganes de repetir experiència. I és que el més maco d’aquests projectes és que es veu la unió de mares, pares, filles i monitores per treure Caliu endavant.